skip to Main Content

Over Werkschoenen.nl

Werkschoenen.nl staat voor een uniek verkoopconcept. Veiligheid, kwaliteit, design, service en prijs zijn de trefwoorden voor ons bedrijf dat steeds streeft naar: topkwaliteit voor gegarandeerd de laagste prijs!

Door intensief onderzoek en ontwikkeling bieden wij u een programma aan waar speciale zorg besteed is aan de vraag van onze klanten. Het betreft: veiligheid, design, materiaal, comfort en prijs van onze unieke veiligheidsschoenen. Al onze veiligheidsschoenen zijn gecertificeerd volgens de hoogste Europese CE-norm.

Door de permanente voorraad en de optimale bereikbaarheid staan wij garant voor een supersnelle levering. Rechtstreeks van de fabriek per paar, alle dagen van het jaar.

Wij ervaren de noodzaak van vele bedrijven om het juiste advies te krijgen over veiligheidsproducten. Het advies wordt u persoonlijk gegeven, door een team van gespecialiseerde medewerkers, die u graag te woord staan.

Uw veiligheid is onze grootste zorg!

Naast onze unieke veiligheidsschoenen leveren wij ook een assortiment beroepskleding en werkhandschoenen, die uiteraard voldoen aan de gestelde CE-Normen.

Productspecificaties

Werkschoenen.nl levert hoogwaardige artikelen. Door de dynamische wereld waarin wij leven kan het voorkomen dat modificaties worden uitgevoerd na het verschijnen van het product op deze website.

Wij behouden ons het recht voor, indien noodzakelijk, specificaties, materialen en prijzen aan te passen. Drukfouten voorbehouden.